Searching...

En Güzel Hediyeler

19 Ocak 2013 Cumartesi

Yetenek Sizsiniz Türkiye 19 Ocak 2013 izle



Yetenek Sizsiniz  Türkiye 19 Ocak 2013 Cumartesi Akşamı Saat : 20:00 da Star Tv ekranlarında. Bölüm Yayınlandıktan sonra sitemizde izleyebilirsiniz. Aynı zamanda Yayın saatinde Canlı tv Bölümünden Star Tv canlı izleyebilirsiniz. Şuanda Size Yetenek sizsiniz Türkiye 19 ocak cumartesi bölümünün fragmanını ekliyoruz. Yayın Saatinden sonra Yetenek Sizsiniz  Türkiye 19 ocak bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz.


BÖLÜM ÖZETİ

Birbirinden harika yeteneklerin yarı final mücadelesi vereceği yarışmada 2. Tur heyecanı devam ediyor.

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın yine jüri koltuğunda...

Seyirci oylarıyla yarı finale bilet!

İlk turda jüriden geçer not alan yarışmacılar yarı finale kalmak için 2. tur elemelerinde performanslarına yenilerini ekleyerek izleyici ve jüri karşısına çıkıyor.

Sahne arkasında Alp Kırşan...

Birbirinden iddialı showları ve Alp Kırşan'ın sunumuyla "Yetenek Sizsiniz Türkiye" Perşembe, Cumartesi ve Pazar Star’da.


Yayın Günü: Perşembe, Cumartesi ve Pazar
Yayın Saati:  20.00


Anahta Kelimeler: Yetenek Sizsiniz Türkiye  ,Yetenek Sizsiniz Türkiye  izle,Yetenek Sizsiniz Türkiye  tekrar izle,Yetenek Sizsiniz Türkiye  son bölüm izle,Yetenek Sizsiniz Türkiye  19 ocak bölümü izle,Yetenek Sizsiniz Türkiye  19 ocak canlı izle,Yetenek Sizsiniz Türkiye  bedava izle,Yetenek Sizsiniz Türkiye  19 ocak performansları

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemiz Hakkında Görüş,Şikayet ve Önerilerinizi bizlerle Paylaşırsanız seviniriz.
Biz Bilgimis.blogspot.com olarak sizlerin istekleri doğrultusunda Yayınlar yapmaktayız.İlginiz için Tekeşşkürler.
Not: Yorum Yapmak için Yorumlama Biçimini ANONİM seçerek yapabilirsiniz.

Uyarı ! Sitemizdeki film diziler ve müzikler tanıtım amaçlı eklenmiştir. Sunucularımızda kesinlikle video barındırmıyoruz... Sitemizdeki videoları video sitelerinden Facebook, Youtube, VK Gibi sitelerden Embed kodu alarak ekliyoruz. Bizlere Film Yapımcıları, Avukatları, veya Hak Sahipleri Doğrudan d.arac47@gmail.com email ile ulaştıkları taktirde içerik yayından kaldırılır. www.Bilgimis.net


 
Back to top!