Searching...

En Güzel Hediyeler

19 Ocak 2013 Cumartesi

Dila Hanım 17. Bölüm Tek Parça Hd izle 18 Ocak 2013



Dila Hanım 17.Bölüm Tekarı full hd izle 18 Ocak 2013 Cuma


Kaybettiği bebeğinin acısını uzun süre içinde saklayan Dila büyük bir duygusal patlama yaşamıştır.Dila yaşadığı duygu yoğunluğunun ardından hayatını değiştirecek bir karar alarak Sarıgöl’ü terk eder.Rıza ve Seyit Bey aniden ortadan kaybolan Dila’yı bulabilmek için büyük çaba harcar. Özellikle Rıza aşkını kaybetmemek için her yolu denemeye hazırdır.

Tekrar geri dönmemeye kararlı olan Dila ise çok uzaklara gitmek üzeredir. Rıza son ana kadar Dila’nın peşini bırakmaz.
Fatma ve arkadaşlarının oynadığı oyunla gururu kırılan Azer çok kötü durumdadır. Fatma ise fazla ileri gittiklerini düşünmeye başlamıştır. Özür dilemek isteyen Fatma, Azer’i arar. Fakat Azer’in bir özürle yetinmeye niyeti yoktur. Uğradığı hakaretin intikamını almaya kararlıdır.

Melike tarafından sürekli olarak ezilen Gurbet bu duruma son vermek için büyük bir blöf yapmaya karar verir.
Melike’nin ise yapması gereken çok daha önemli, tehlikeli ve Barazoğlu ile Selamoğlu ailelerini karşı karşıya getirebilecek bir işi vardır.



Yayın Günü: 18 Ocak Cuma
Yayın Saati: 20.00

18 Ocak 2013 Dila Hanim 17. Bölüm Hd Dizi  izle



anahtar kelimeler:Dila Hanim 17. Bölüm  izle,Dila Hanim 17. Bölüm  tekrar izle,Dila Hanim 17. Bölüm  tek parça izle,Dila Hanim 17. Bölüm  dizi izle,Dila Hanim 17. Bölüm  hd izle,Dila Hanim 17. Bölüm  son bölüm izle,Dila Hanim dünkü bölüm izle,Dila Hanim bedava izle,Dila Hanim tekrarı izle,Dila Hanim 18 ocak 2013 bölümü izle,Dila Hanim 18 ocak bölümü izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemiz Hakkında Görüş,Şikayet ve Önerilerinizi bizlerle Paylaşırsanız seviniriz.
Biz Bilgimis.blogspot.com olarak sizlerin istekleri doğrultusunda Yayınlar yapmaktayız.İlginiz için Tekeşşkürler.
Not: Yorum Yapmak için Yorumlama Biçimini ANONİM seçerek yapabilirsiniz.

Uyarı ! Sitemizdeki film diziler ve müzikler tanıtım amaçlı eklenmiştir. Sunucularımızda kesinlikle video barındırmıyoruz... Sitemizdeki videoları video sitelerinden Facebook, Youtube, VK Gibi sitelerden Embed kodu alarak ekliyoruz. Bizlere Film Yapımcıları, Avukatları, veya Hak Sahipleri Doğrudan d.arac47@gmail.com email ile ulaştıkları taktirde içerik yayından kaldırılır. www.Bilgimis.net


 
Back to top!