Searching...

En Güzel Hediyeler

13 Şubat 2013 Çarşamba

The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm Tek Parça hd izle

The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm Full Hd izle

The Walking Dead 3.Sezo Konusu:
3. sezonun başlangıcında grubun çiftlikten kaçması üzerinden aylar geçmiştir ve Lori'nin hamileliğinde son günlerdir. Grup daha sıkı ve disipli bir hâle gelmiştir. Aylaklarla dolu bir hapishaneyi temizleyerek orada kalmaya başlarlar. Malzeme ararken Hershel bir aylak tarafından ısırılır ve Rick, Hershel'ın bacağını kesmek zorunda kalır. Hemen ardında hapishanede kalan bir grup mahkûmla karşılaşırlar. Yemek karşılığı Rick ile grubu, mahkûmların olduğu hücreyi aylaklardan temizlerler. Bir aylak saldırısıyla grup ayrılır. T-Dog, mücadele ederken ısırılır ve Carol'ın kaçması için T-Dog kendini feda eder. Fakat Carol, sonrasında ortadan kaybolur. Lori doğum sancısı çeker ve Maggie, mecburen sezaryen yaparak bebeği kurtarır fakat Lori ölür. Carl, silah çekerek annesini öldürmek zorunda kalır. Üzücü birkaç gün sonra Carol, Daryl tarafından bulunur. Carl ile Rick, bebeğe Judith adını verir.
Bu arada, Michonne ile Andrea, aylaklara karşı güenli bir yer olan Woodbury adlı kasabaya götürülürler. Burada kasabanın lideri olan Vali ile tanışırlar. Ayrıca Daryl'in abisi Merle Dixon'ın da bu kasabada kaldığını öğrenirler. Michonne, anında Vali'den şüphelenir ve yerleşmeyi redderek ayrılmaya karar verir fakat Andrea, onunla gitmeyi reddeder. Merle'den Michonne'ın öldürülmesi emredilir fakat Merle, Michonne'ı sadece yaralayabilir. Ardından marketten çıkan Maggie ile Gleen'i ele geçirerek kasabaya götürür. Kaçırılma olayını gören Michonne, hemen hapishaneye gelerek olanları anlatır. Grup üyelerini kurtarmak isteyen Rick, Daryl ve Oscar'ı Woodbury'e götürmede yardımcı olur. Glenn ile Maggie kurtarılır fakat mahkûmlardan biri olan Oscar, çıkan çatışmada öldürülür ve Daryl, yakalanır. Michonne, orada kalır ve Vali'yi öldürmeye teşebbüs eder; sadece Vali'nin odasında küçük bir odada zincirlenerek tutulan Vali'nin aylak kızı Penny'i öldürebilir ve Vali ile olan boğuşmada Vali'nin gözüne bir cam parçası batırır. Daha sonra, Vali kasaba halkını toplayarak Merle'in bir hain olduğunu bildirir ve halkın Merlek ile kardeşi Daryl'in kaderini belirmesi için ikisini meydana çıkarır.
Hapishanede ise Carl, Tyreese adlı bir adamın liderliğini yaptığı bir grup ile karşılaşır ve gruba yardım ederek onlara kalabilecekleri bir hücre verir. Ancak Carl, bu yeni gruba karşı ihtiyatlı yaklaşır ve babası gelene kadar grubu esir alır.


The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm Full izle Türkçe Alt yazılı izle



etiket:The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm izle,The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm tek parça izle,The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm türkçe dublaj izle,The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm full hd izle,The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm türkçe full izle,The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm tek part izle,The Walking Dead 3.Sezon 9.Bölüm 720p izle,The Walking Dead 3.Sezon izle,The Walking Dead 3.Sezon full izle,The Walking Dead 3.Sezon son bölüm izle,The Walking Dead 3.Sezon,The Walking Dead 3.Sezon türkçe dublaj izle,The Walking Dead 3.Sezon 9.bölüm türkçe dublaj izle,The Walking Dead 3.Sezon şubat sezonu izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemiz Hakkında Görüş,Şikayet ve Önerilerinizi bizlerle Paylaşırsanız seviniriz.
Biz Bilgimis.blogspot.com olarak sizlerin istekleri doğrultusunda Yayınlar yapmaktayız.İlginiz için Tekeşşkürler.
Not: Yorum Yapmak için Yorumlama Biçimini ANONİM seçerek yapabilirsiniz.

Uyarı ! Sitemizdeki film diziler ve müzikler tanıtım amaçlı eklenmiştir. Sunucularımızda kesinlikle video barındırmıyoruz... Sitemizdeki videoları video sitelerinden Facebook, Youtube, VK Gibi sitelerden Embed kodu alarak ekliyoruz. Bizlere Film Yapımcıları, Avukatları, veya Hak Sahipleri Doğrudan d.arac47@gmail.com email ile ulaştıkları taktirde içerik yayından kaldırılır. www.Bilgimis.net


 
Back to top!