Searching...

En Güzel Hediyeler

3 Şubat 2013 Pazar

Seda Sultan Yeni bölüm izle 4 Şubat 2013 Tv8


10:45 04.02.2013 Seda Sultan Programı yeni bölüm izle

Seda Sultan hafta içi hergün Tv8 ekranlarında siz değerli seyirciler ile bir araya geliyor.Seda Sultan 4 Şubat pazartesi günü saat 10:45 te tv8 ekranlarında sizlerle.Bizde kaçıranlar için Seda Sultan 4 şubat yayınını sitemizde sizler için yayınlıyoruz.Seda Sultan 4 şubat pazartesi günü yayınlandıktan hemen sonra sitemize eklenecektir.İyi seyirler dileriz.Ayrıca Seda Sultan dünkü bölümü izleyebilir ve Seda Sultan yeni bölümleri izleyebilirsiniz. Bunun için sitemizi takip edebilirsiniz.Seda Sultan kategorisi altında Seda Sultan programının tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz. ilginiz için teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz.
Saat: 10:45 - 13:30 (165 dakika)
Tür: Eğlence (Sabah Programı)


Gündemin içinden haberler ve ülkenin dört bir köşesinden canlı bağlantılarla ekrana gelen Seda Sultan'da, moda, sağlık ve yaşama dair her şey konuşuluyor. Programda ayrıca, Gülay Kamaz her gün bir ünlünün evine misafir oluyor herkesin merak ettiği yaşantılarını ekranlara taşıyor. İlişki uzmanı radyocu ve yazar Funda Özkalyoncu ise yaşama dair çok önemli konuları ele alıyor. İslami kadın yazar Sibel Üresin, özellikle kadın erkek ilişkilerine İslami açıdan bakıyor. Sivri dilliliğiyle bilinen modacı Muammer Ketenci ise Seda sultan programında modaya dair her şeyi çok basit tekniklerle ev kadınlarına öğretiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemiz Hakkında Görüş,Şikayet ve Önerilerinizi bizlerle Paylaşırsanız seviniriz.
Biz Bilgimis.blogspot.com olarak sizlerin istekleri doğrultusunda Yayınlar yapmaktayız.İlginiz için Tekeşşkürler.
Not: Yorum Yapmak için Yorumlama Biçimini ANONİM seçerek yapabilirsiniz.

Uyarı ! Sitemizdeki film diziler ve müzikler tanıtım amaçlı eklenmiştir. Sunucularımızda kesinlikle video barındırmıyoruz... Sitemizdeki videoları video sitelerinden Facebook, Youtube, VK Gibi sitelerden Embed kodu alarak ekliyoruz. Bizlere Film Yapımcıları, Avukatları, veya Hak Sahipleri Doğrudan d.arac47@gmail.com email ile ulaştıkları taktirde içerik yayından kaldırılır. www.Bilgimis.net


 
Back to top!