Searching...

En Güzel Hediyeler

5 Şubat 2013 Salı

Mutlu Aile Defteri Sinema Çekimi izle 2013

Mutlu Aile Defteri  Filmi Sinema Çekimi Tek Parça izle

Mutlu Aile Defteri  Muhteşem oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça iyi bir film olacağa benziyor.Fragmanından gördüğümüz üzere eğlenceli ve bir okadar da dramatik bir film olmuş.İzleyen arkadaşların yorumlarını bekler iyi seyirler dileriz.
Mutlu aile defteri izle,Mutlu Aile Defteri izle,Mutlu Aile Defteri  sinema çekimi izle,Mutlu Aile Defteri  sinema çekimi tek parça izle,Mutlu Aile Defteri  full izle,Mutlu Aile Defteri  hd izle,Tuncel kurtiz Mutlu Aile Defteri   filmi izle,Mutlu Aile Defteri  yaş sınırı,Mutlu Aile Defteri  filmi yaş sınırı,Mutlu Aile Defteri  filmi müzikleri,Mutlu Aile Defteri  filmi seansları,Mutlu Aile Defteri  filmi oyuncuları,Mutlu Aile Defteri  filmi izlemek istiyorum,Mutlu Aile Defteri  seyret,Mutlu Aile Defteri  filmi konusu,Mutlu Aile Defteri  türkçe dublaj izle,Mutlu Aile Defteri  2013 filmleri izle,Mutlu Aile Defteri  2013 sinema çekimi filmler izle

Mutlu Aile Defteri Filmin Konusu:

Sert ve otoriter bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçmış olan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir. Ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Kafası gittikçe karışan Yıldırım bey, yalanların, dolanların hangisi kime ait bir süre sonra ayırt edemez olur.
Aslında önemli olan ise, en sonunda bu beş benzemez insanın tekrar aile olmayı başarıp Mutlu Aile Defteri’nde yer alıp alamayacaklarıdır?
Bu film, o çatı altında yaşanacakların komik ve sevgi dolu hikayesidir.Yapım:2013 - Türkiye
Tür:Dram , Komedi
Süre:76 dakika
Yönetmen:Nihat Durak
Oyuncular:Binnur Kaya, Büşra Pekin, Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Öner Erkan
Senaryo:Ali Demirel, Volkan Sümbül, Emre Özdür,
Yapımcı:Timur Savcı, Tims Productions


0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemiz Hakkında Görüş,Şikayet ve Önerilerinizi bizlerle Paylaşırsanız seviniriz.
Biz Bilgimis.blogspot.com olarak sizlerin istekleri doğrultusunda Yayınlar yapmaktayız.İlginiz için Tekeşşkürler.
Not: Yorum Yapmak için Yorumlama Biçimini ANONİM seçerek yapabilirsiniz.

Uyarı ! Sitemizdeki film diziler ve müzikler tanıtım amaçlı eklenmiştir. Sunucularımızda kesinlikle video barındırmıyoruz... Sitemizdeki videoları video sitelerinden Facebook, Youtube, VK Gibi sitelerden Embed kodu alarak ekliyoruz. Bizlere Film Yapımcıları, Avukatları, veya Hak Sahipleri Doğrudan d.arac47@gmail.com email ile ulaştıkları taktirde içerik yayından kaldırılır. www.Bilgimis.net


 
Back to top!