Searching...

En Güzel Hediyeler

30 Ocak 2013 Çarşamba

Krem Dizisi 10.Bölümü Tek Parca Full HD Izle




Krem'in bir önceki bölümünde Rüya bayılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Herkes büyük bir endişe ve kafalarındaki soru işaretleriyle beklemeye başlamıştı. Hastanedeki bekleyişin ardından herkes ortaya çıkmış gerçek karşısında şok olmuştu. Diğer yandan Onur'un Rüya'ya olan aşkı gerilimin artmasına da yol açmıştı. Sanem elindeki tüm kozları kullanmaya karar vermişti. Aslı'nın kremi ise iyi sonuçlar vermişti. Fakat Onur ve arkadaşları beklenmedik bir gelişme karşısında hayal kırıklığına uğramıştı. Pelin'in hamile olduğu ortaya çıkmış ve çift, boşanma kararlarını yeniden gözden geçirmişti.

28 Ekim Pazar akşamı ATV ekranlarına gelecek olan Krem 10. Bölümde Aslı, Onur'un kendisini abisi gibi görmesini söylemesi karşısında ters tepkide bulunacaktır. Sanem de Onur'a Rüya konusunda kızdığı için pişman olacak ve onun gönlünü almak için çabalayacaktır. Rüya'nın bir anda karşısına çıkmazı Sanem'in sinirlerini yine alt üst edecektir. İyice hırslanacak olan Sanem, bambaşka bir çareye başvuracaktır. Onur ise annesinin sorunları ve Mina'nın gidişiyle sıkıntılı günler yaşayacak, bütün bunlara Pelin de eklenecektir. Aslı, Onur'a destek olmak isteyecek ancak alacağı bir telefon onu çıkmaza sürüklemeye yetecektir. Aslı, Onur'un ricasıyla fedakarlıkta bulunup Rüya olarak onun yanına gidecektir. Bu buluşma ikisi arasındaki aşkın ilk kıvılcımları olacaktır.



0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemiz Hakkında Görüş,Şikayet ve Önerilerinizi bizlerle Paylaşırsanız seviniriz.
Biz Bilgimis.blogspot.com olarak sizlerin istekleri doğrultusunda Yayınlar yapmaktayız.İlginiz için Tekeşşkürler.
Not: Yorum Yapmak için Yorumlama Biçimini ANONİM seçerek yapabilirsiniz.

Uyarı ! Sitemizdeki film diziler ve müzikler tanıtım amaçlı eklenmiştir. Sunucularımızda kesinlikle video barındırmıyoruz... Sitemizdeki videoları video sitelerinden Facebook, Youtube, VK Gibi sitelerden Embed kodu alarak ekliyoruz. Bizlere Film Yapımcıları, Avukatları, veya Hak Sahipleri Doğrudan d.arac47@gmail.com email ile ulaştıkları taktirde içerik yayından kaldırılır. www.Bilgimis.net


 
Back to top!