Searching...

En Güzel Hediyeler

31 Aralık 2012 Pazartesi

Cristiano Ronaldo Resimleri (Hayatı)

Cristiano Ronaldo


Cristiano Ronaldo Kimdir?


Cristiano Ronaldo 5 şubat 1985'de Madeira/Portekiz'de doğmuştur.Profesyonel futbol kariyerine portekizin güçlü kulubü sporting lizbon'da başlıyan Ronaldo manchester unitedla oynadıkları hazırlık maçında kendini gösterip bu takıma gitmiştir.Takımın efsane numarası 7 yi sırtına geçiren cristiano oynadığı futbolla milyonların sevgilisi haline geldi.2009 yılında ispanyanın köklü kulubü real madride 94 milyon euro karşılığında transfer rekoru kırarak transfer oldu.Portekiz milli takımında 100 den fazla kez forma giyerken kulüp takımlarında ise 300 maçdan fazla oynamıştır.Mali olarak sponsorlardan kazancıyla birlikte yıllık 30 milyon $ ı cebine koyan Ronaldo'nun serveti ise 210 milyon doları buluyor.



Cristiano Ronaldo
Sitemizde Cristiano Ronaldo Resimleri ve duvar kağıtları bulunmuktadır. Aynı zamanda Cristiano Ronaldo Sevgilileri ile resimleride bulunmaktadir.
Cristiano Ronaldo
Cristiano uzun süredir irina shayk la beraberdir.
Cristiano Ronaldo Duvar kağıdı




Cristiano Ronaldo Çıplak Resimleri

Cristiano Ronaldo  Nike Reklamı

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitemiz Hakkında Görüş,Şikayet ve Önerilerinizi bizlerle Paylaşırsanız seviniriz.
Biz Bilgimis.blogspot.com olarak sizlerin istekleri doğrultusunda Yayınlar yapmaktayız.İlginiz için Tekeşşkürler.
Not: Yorum Yapmak için Yorumlama Biçimini ANONİM seçerek yapabilirsiniz.

Uyarı ! Sitemizdeki film diziler ve müzikler tanıtım amaçlı eklenmiştir. Sunucularımızda kesinlikle video barındırmıyoruz... Sitemizdeki videoları video sitelerinden Facebook, Youtube, VK Gibi sitelerden Embed kodu alarak ekliyoruz. Bizlere Film Yapımcıları, Avukatları, veya Hak Sahipleri Doğrudan d.arac47@gmail.com email ile ulaştıkları taktirde içerik yayından kaldırılır. www.Bilgimis.net


 
Back to top!